Kledingwinkel

image

Verkoopbare kleding kunt u altijd inleveren op het adres van het korpsgebouw aan de Kooikerweg 12.
Daar staat aan de voorkant van het gebouw, naast de ingang van het Metrostation, een blauwe container waar u de kleding in een gesloten zak in kunt deponeren.

Grote goederen nemen wij helaas niet aan. Daar hebben wij jammer genoeg geen ruimte voor om deze op te slaan of te verkopen. U kunt daarmee terecht bij de kringloopwinkel. Met kleine goederen kunt u wel bij ons terecht. 

U kunt deze spullen overigens ook afgeven als de kledingwinkel geopend is. De openingstijden staan onderaan de pagina vermeld.

Mocht u kleding hebben die u niet zelf kunt brengen, dan kunt u contact opnemen met www.reshare.nl of via telefoonnummer 0800-0322.

U wordt vriendelijk bedankt voor uw moeite.

Komt u zelf ook eens kijken in de kledingwinkel? U bent daar altijd van harte welkom om kleding uit te zoeken of gewoon een kopje koffie te drinken met een van onze medewerkers. Kooikerweg 12.

ReShare Store

Naast de kledingwinkels bij de diverse korpsen hebben wij ook de ReShare Store, op zes verschillende locaties in Nederland. De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Wij vinden 'opnieuw delen' belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. En het milieu heeft er ook wat aan, want minder nieuwe kleding betekent minder productie. Zo is de ReShare store er voor iedereen.

Er zijn momenteel ReShare Stores in Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Rotterdam. Meer info op resharestore.nl.

Tijden

Dinsdag van 10.00 tot 14.30 uur,

Donderdag van 10.00 tot 14.30 uur

(Op 11 augustus is de kledingwinkel gesloten)