Paasbrunch Lydiahuis 2011Woensdag 13 April j.l. hielden wij een Paasbrunch in het Dienstencentrum van het Leger des Heils voor alle Lydiahuis bezoekers. Ook dit keer mocht iedereen een gast meenemen. Er was een prachtige groep ca.35 volwassenen en  kinderen bij elkaar aanwezig bij de brunch. Mensen komen zoal naar het Lydiahuis met hun zorgen, verdriet en eenzaamheid. Zij die behoefte hebben aan een gesprek, een luisterend oor. En zich even kunnen terugtrekken uit de dagelijks sleur van  zorgen en verdriet.  Heeft Jezus niet gezegd, “Kom tot Mij allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven”. En door een gesprek kunnen mensen hun verhaal kwijt en schuilen bij Hem, door middel van mensen die door de liefde van Christus worden gedreven.


Het feest op zich begon s’ morgens met koffie en gebak. Die met de goede hulp van Geertruida, Henriette, Carien en Janet werd verzorgd.  Tijdens het koffie drinken werd Jenny Westerhuis even in de bloemetjes gezet vanwege haar inzet, haar gastvrijheid en beschikking stellen van haar woning aan de Winde 24. Daarnaast doet Jenny veelal de uitnodigingen, de telefoontjes en zij helpt mensen waar ze kan met de nodige nazorg.
Na de koffie opende Jenny met gebed en werden er stukjes uit dag in dag uit  voor gelezen, over het lijden/sterven en opstanding van Jezus, door Carien en Willy. Ook werden er Paas liederen  gezongen.


Wij waren tevens blij met de aanwezigheid van Herma Pol, die de mensen bezig hield met een knutsel werkje, van een kommetje met stro, waarin paaseitjes kwamen en daarbij maakte Herma een kuikentje die ze door de gasten ook liet maken. Het was leuk om te zien hoe ijverig iedereen mee deed.   
Ook werd er een prachtige video film gedraaid van Kampen en omgeving. Al met al een geslaagde en zegen rijke  dag.
Voor info kunt u terecht bij  Jenny Westerhuis 038-3318099  of  Willy van Erven 038-3324119  

Klik hier voor meer foto's