Premiere dvdDe jongeren van korps Kampen zijn een paar maanden bezig geweest om een DVD te maken over de verloren zoon. Ze zijn begonnen om het verhaal in een nieuw jasje te steken en het in deze tijd te zetten.ze gingen enthousiast aan het werk. Daarna was het repeteren en repeteren tot het 10 april was en we met z’n allen naar Elburg gingen om de film op te nemen, samen met onze cameraploeg Gert Bos en Anouk Nijhof.

Dit duurde 5 en een half uur voor het opgenomen was, dus na een lange en vermoeiende dag was de film opgenomen. Anouk Nijhof er vervolgens veel tijd in gestoken om alles te monteren en te branden. Het is een schitterende DVD geworden met de film erop, bloopers, intervieuws met de spelers en een aantal liederen gezongen door de spelers van de film.

Vrijdag 6 mei was het zover:de film ging in premiere! De mensen konden de film bekijken en na afloop kopen, hier werd ook goed gebruik van gemaakt. Het was leuk om zo samen bezig te zijn, maar de bedoeling van de DVD is om de mensen te laten zien dat, hoever je ook afgedwaald bent van God en wat er ook gebeurd in je leven, je altijd terug mag gaan naar God en dat je altijd bij Hem welkom bent. Hij neemt je in Zijn Vaderarmen.
is dat niet geweldig.

Klik hier voor meer foto's