Familiekerstfeest 20111e Kerstdag werd in het Leger des Heils Kampen een familiefeest gehouden. De samenkomst begon om 11.00 uur vanwege de Volkskerstzang de avond ervoor. Op de Plantage zongen ruim 100 mensen, onder begeleiding van het muziekkorps, ter ere van God.

Tijdens het familiekerstfeest traden verschillende groepen op; eerste de kleintjes van 0-6 jaar. Zij waren kaarsjes die eerst uitgingen, maar laten weer werden aangestoken. Daarna lieten de Jongsoldaten een toneelstukje zien over de twee herders die de geboorte van Jezus meemaakten. En daarna waren de tieners aan de beurt met een mooi lied.

Rainbow zong nog enkele liederen en het muziekkorps speelde een lied. Marijke en Desiree Woudsma begeleiden hen. Drie muzikanten (Gerda Klompenmaker, Jaap Kist en Marijke Woudsma) ontvingen hun aanstelling. Luitenant Tertia Fikse vertelde daarna nog een verhaal over de wijzen die verschillende kadoos gaven aan Jezus. Tijdens de samenkomst konden de aanwezigen genieten van drinken en versnaperingen. Er waren 110 mensen.

Klik hier voor meer foto's