Wie zijn wij

Dienstencentrum Hoogezand is een onderdeel van het Leger des Heils Kerkgenootschap. Wij proberen om, samen met onze vrijwilligers, zonder enige vorm van discriminatie mensen in nood te helpen, geïnspireerd door de liefde tot God en in de naam van Jezus Christus. Het doel van het dienstencentrum  is om voor iedereen in de gemeente Hoogezand-Sappemeer een laagdrempelige centrum te zijn voor gezelligheid en aanspraak. Kortom: een plek waar u zich thuis zult voelen. Daarnaast biedt het dienstencentrum u een breed scala aan dienstverleningen aan om u te helpen.
Op het bord boven de ingang staat 'Contact’. Dit staat enerzijds voor de relatie tussen mensen onderling; anderzijds staat ‘Contact’ voor de relatie die mensen op kunnen bouwen met God. Het onderlinge contact tussen de mensen staat centraal. Daarnaast staan wij u graag te woord als u meer wilt weten over het ‘contact’ leggen of onderhouden met God.

Envoy Martin en Alie Vegt zijn per 1 september 2008 eerst verantwoordelijke voor het dienstencentrum Hoogezand.

Op 18 april 2008 opende we onze deuren en op 28 november 2008 werd het dienstencentrum Hoogezand officieel geopend door de Chef Secretaris Lt. Kolonel P.H. Dijkstra.

Het dienstencentrum is een onderdeel van korps Groningen