Boetiek

In onze modern ingerichte winkel op de eerste verdieping, welke middels een trap of lift te bereiken is, vindt je een ruim aanbod aan mooie tweedehands kleding. Alles is schoon en met zorg gesorteerd en alleen het beste komt in de winkel terecht. Wat we niet kunnen gebruiken gaat naar Leger des Heils ReShare. Hier wordt het opnieuw gerecycled.

Klantvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Of je nu komt voor een praatje, op zoek bent naar een complete outfit of dat je het heerlijk vindt om rond te snuffelen, iedereen is welkom! Onze prijzen hebben we bewust laag gehouden zodat het voor iedereen toegankelijk is, want wij vinden dat iedereen er goed uit moet kunnen zien ongeacht je achtergrond.

Voor het aanvullen van onze winkel zijn wij afhankelijk van donaties. De kleding kan van 08:00 tot 20:00 uur ingeleverd worden middels een kledingluik wat zich aan de voorkant van ons pand bevindt. Natuurlijk kun je het tijdens de openingstijden ook persoonlijk bij ons afgeven. Alle kleding is welkom.

Openingstijden Leger des Heils Perron 3:

Maandag :     Gesloten

Dinsdag :      13:00 – 16:00

Woensdag :   13:00 – 16:00

Donderdag :  13:00 – 16:00

Vrijdag :        13:00 – 16:00