Atelier

Atelier Iedere dinsdagmiddag is er open atelier, waarbij de dames verschillende activiteiten hebben. Ook kunnen de vrouwen u ondersteuenen voor herstelwerkzaamheden voor bijvoorbeeld het maken van de rits van uw jas. De kosten hiervoor zijn gratis.

Workshop

1 keer in de maand geven de dames van het atelier een workshop. Dit kan van alles zijn. We maken van oude spijkerbroeken nieuwe tassen, bloempotten, opbergzakken, lopers, placemats, kussens en nog veel meer. Natuurlijk hebben we niet alleen workshops met spijkerstof, ook hebben we bepaalde thema’s rond de feestdagen zoals: kersversieringen maken etc. Houdt u er niet van om te werken met spijkerstof? Ook dan kunt u bij ons terecht voor het maken van bijvoorbeeld leuke sieraden, sleutelhangers of iets anders naar keuze. De kosten voor de workshops bedragen €5,- inclusief materiaal en een kopje koffie/thee.

Naaicursussen

Heeft u altijd al willen leren naaien of bent u vergeten hoe het moet? Wij hebben daar de oplossing voor! U betaalt een vast bedrag, dit is inclusief materialen en een kopje koffie/thee en wat lekkers. Heeft u interesse? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link.

meld hier aan

Voor meer vragen kunt u bellen naar 0492-441093 of een mail sturen naar project.helmond@legerdesheils.nl. Ook kunt u gerust binnen lopen. U bent van harte welkom!