Kerk

De kerkelijke gemeente heeft diverse activiteiten. Zoals onze wekelijkse samenkomsten, bijbelstudie en bijzondere vieringen en bijeenkomsten.

Samenkomsten

In onze kerkelijke gemeente (korps) is iedereen van harte welkom. Op zondag houden we daar onze samenkomsten (kerkdiensten). Hier krijgt iedereen de kans tot rust te komen, na te denken over de zin van het bestaan en anderen te ontmoeten.

Onze diensten kenmerken zich door enthousiaste samenzang en een heel praktische overdenking rond een stuk uit de Bijbel. Het muziekkorps draagt zorg voor de muzikale begeleiding. 

Ook voor kinderen
Tijdens samenkomsten wordt voor kinderen tot twaalf jaar een aparte ‘kindersamenkomst’ georganiseerd. Daar komen zij in hun eigen taal wat meer te weten over verschillende thema’s die te maken hebben met het geloof en hoe we als mensen met elkaar om moeten gaan. Ook is ioppas geregeld voor baby’s en peuters van de bezoekers.

Jongeren
Jongeren hebben hun eigen bijeenkomst tijdens de overdenking, zij praten dan over een bepaald onderwerp uit de bijbel.

Bijbelstudie

image
Gedurende het kerkelijk jaar wordt er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarin Bijbelstudie centraal staat. Na de zomer van 2017 starten we weer met een gespreksgroep rondom een bepaald Bijbels thema. Wilt u op de hoogte blijven? Kijk even bij de agenda, dan weet u wanneer er wat te doen is.

Bijzondere vieringen

Elk kerkelijk jaar heeft bijzondere vieringen. Zo is voor het Leger des Heils traditioneel de kerstperiode de meest drukke van het jaar. Er zijn dan diverse vieringen van het Leger des Heils zelf, of wordt door onze muziekgroepen een bijdrage geleverd bij andere kerstvieringen of bijeenkomsten.

Ook de andere kerkelijke hoogtijdagen hebben aandacht, zo is de Stille week met de afsluitende bijeenkomt op Goede Vrijdag al jaren een mooie periode waarin er alle ruimte is voor bezinning.

U vindt onze bijzondere vieringingen in elk geval in de agenda.