Stay clean

Een nieuw leven na verslaving! In Emmeloord is sinds kort in samenwerking met het Leger des Heils een Stay Clean-groep gestart. Elke woensdagavond komen mensen met een verslavingsverleden samen op de locatie van het Leger des Heils, Noordzijde 12 in Emmeloord.
Stay Clean is een christelijk netwerk van zelfhulpgroepen voor mensen met een verslavingsverleden. Zij kunnen terecht bij kleinschalige zelfhulpgroepen door heel Nederland, vanaf nu ook in Emmeloord. In een veilige en vertrouwde setting kunnen deelnemers ervaringen delen en elkaar bemoedigen. De Bijbel staat bij Stay Clean centraal. Van bezoekers verwachten we dat zij de christelijke identiteit respecteren.

Lokale organisator Heilsoldaat Anne Nijenhuis: Vanuit het geloof clean worden en blijven. Pak die kans! Elke woensdagavond is er een bijeenkomst deze begint om 19:00 uur en duurt tot 20:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur. Wees van harte welkom!” Zelfhulpgroepen De Stay Clean zelfhulpgroepen richten zich op gedragsverandering met als doel een verslavingsvrij leven. Bezoekers stimuleren elkaar om een nieuw leven op te bouwen zonder middelengebruik. Het bieden van een luisterend oor is een van de belangrijkste kerngedachten van zelfhulp.

Voor meer informatie:
Stay Clean-groep Emmeloord
Anne Nijenhuis
0527785639
emmeloord@hotmail.com
Kantoor Stay Clean
www.stayclean.nl
078-6114918