Schuldpreventie/Sociaal spreekuur

Het hebben van schulden kan erg ingrijpend zijn. Je rekeningen niet meer kunnen betalen of onvoldoende geld overhouden om van te leven………. het kan leiden tot stress en gezondheidsklachten. Over schulden praten we in Nederland niet gemakkelijk. Er ligt een taboe op. Daarom durven veel mensen met (beginnende) schulden vaak niet om hulp te vragen. Misschien begrijpelijk, maar niet verstandig.

Voorkomen is beter dan genezen! Ook al is het lastig, toch is het goed om op tijd met iemand te kijken naar jouw situatie. Op woensdagochtend is er een sociaal-, en juridisch spreekuur van 10:00 uur tot 12:00 uur, waarbij je samen met iemand kijkt naar hoe we je het beste kunnen helpen.

Vooraf een afspraak maken voorkomt onnodig wachten. We ondersteunen ook in eventuele doorverwijzing. Aarzel niet, maar neem gerust contact op. De hulpvraag is gratis, vrijblijvend en altijd vertrouwelijk.
Mevr. Herma Nieuwland-Fölkner is hiervoor beschikbaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-53905696. Of e-mailadres: SHP.Arnhem@legerdesheils.nl