Terugblik op het Lichtjesfeest!

17-12-2018

Afgelopen zondagmiddag ( 3e Adventszondag ) hebben wij weer ons ‘Lichtjesfeest’ gehad. Het was ook dit jaar een drukbezochte middag. Ruim 180 mensen beleefden samen het Lichtjesfeest, waarvan een groot aantal mensen voor de eerste keer kwamen. Het thema van het Lichtjesfeest was 'aanstekelijk’. Velen hadden hun waxinelichtje met de uitnodiging meegenomen. Maar er stonden ook waxinelichtjes klaar om uitgedeeld te worden! Het was een mooi gezicht al die lichtjes op tafel! 

Het programma was afwisselend, waarin wij samen veel kerstliederen hebben gezongen onder enthousiaste begeleiding van het muziekkorps. Het muziekkorps en het projectkoor hebben ook apart een bijdrage geleverd. Tussendoor kregen wij koffie/thee of chocolademelk met krentenbrood, dat heerlijk smaakte.
De kinderen van korps Apeldoorn hebben het kerstspel ‘De ster van Bethlehem” opgevoerd en het was een genot om naar ze te kijken en te luisteren. Lt.-kolonel Ine Voorham heeft een Kerstverhaal verteld. Na de Zegen door Lt.-kolonel Ine Voorham zongen wij samen het ‘Ere zij God’

Kortom, een mooie gezellige en zegenrijke middag.

IMG_2341

IMG_2310

IMG_2318