Terugblik op de afgelopen Sandwich-dienst.

05-11-2018

Het was vanmiddag opnieuw een geweldig feest in korps Apeldoorn. Met ongeveer 110 mensen mochten wij samen weer de Sandwich-dienst beleven.

De Sandwich-dienst bestaat uit 3 onderdelen, net zoals een sandwich. Er was een heel afwisselend programma. Zo werd er veel gezongen onder enthousiaste begeleiding van zowel het muziekkorps als ook van de Praiseband. De kinderen zongen een liedje. Er werd een kleine quiz gespeeld en wij mochten genieten van projectkoor die het bekende lied ´Welk een Vriend is onze Jezus’ voor ons zong. Weliswaar op een andere melodie dan wij normaal gewend zijn. Ook het Brassensemble speelde een mooie mars.  

De lunch was ook dit keer fantastisch! Het was ook deze keer uitstekend verzorgd door een grote groep vrijwilligers. Lt.-kolonel Ine Voorham sprak een kort woord naar aanleiding van het thema ´Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!'. Aan het eind zongen wij samen het lied ‘In de naam van de Vader met als refrein ‘God maakt vrij in die hoop leven wij’, waarna wij de Zegen van God meekregen en iedereen weer vol dankbaarheid naar huis ging. De sandwichdienst was voedzaam voor lichaam en geest. We kunnen er weer tegen!

IMG_1910

IMG_1904

IMG_1897

                              

IMG_1931