Alpha Cursus

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha cursus iets voor jou!

Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud, dat is de Alpha cursus. Op de Alpha cursus ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke en eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

Op de tien avonden komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?

De Alpha cursus start met een lekkere maaltijd. Na de maaltijd luister je naar een boeiende inleiding. Daarna praat je in kleine groepjes door over het onderwerp. Halverwege de cursus gaan we samen een weekend weg om het thema de Heilige Geest uit te diepen. Lijkt het je wat? Kom dan de eerste keer gewoon eens vrijblijvend kijken of de cursus iets voor je is.

Een Alpha cursus is volstrekt vrijblijvend en aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Is de Alpha-cursus misschien iets voor jou? In februari 2018 is onze Alpha cursus gestart.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Irene Jouvenaar (06-13062954) of Jan Oosterdijk (06-54268524).