Rabobank Clubkas Campagne

07-10-2017

Dit jaar houdt de Rabobank Almere opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne en wij, dat is Con Tutti, de scoutinggroep van Leger des Heilskorps Almere, doen mee!

Ct-winterkamp-banner

Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 4 oktober t/m 17 oktober stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stem jij op ons? Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage. En wij kunnen wel wat gebruiken voor aanpassingen aan ons buitenspeelterrein (toegangspoort, kampvuurkuil, picknicktafels, nieuwe bestrating, een groot materiaal hok etc.) Dus roep ook iedereen om je heen op om op ons te stemmen!

Stemmen Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 4 oktober t/m 17 oktober a.s. stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Laat uw clubhart zien door op ons te stemmen en maak iedereen om u heen ook enthousiast om op ons te stemmen.

Lidmaatschap Rabobank Om te mogen stemmen moet u lid zijn van Rabobank Almere. Bent u klant van Rabobank Almere, check dan of u ook daadwerkelijk lid bent. Want niet iedere klant is automatisch lid. Ga naar internetbankieren en controleer bij mijn gegevens of u lid bent. Nog geen lid? Ga dan naar www.rabobank.nl/almere en vraag uw lidmaatschap aan of bel (036) 548 88 88. Waarom zou U lid worden van de Rabobank en wat zit er aan vast? Het lidmaatschap bij Rabobank Almere kost niets, maar levert wel wat op. U hebt namelijk invloed en zeggenschap op de koers van de bank, ontvangt 4 keer per jaar het ledenmagazine en U mag natuurlijk stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne

MOGEN WE OP U REKENEN? DANK U WEL!