Zangersweekend

08-09-2018 , Belmont

Belmont Onbekend

Het Zangersweekend 2018 belooft een bijzondere happening te worden met de komst van een heuse Leger des Heils boyband! Met extreem populaire voorbeelden als de Backstreet Boys, Thake That, New Kids on the Block en One Direction, moest het er binnen het Leger des Heils ook maar eens van komen. Zo ontstond in 2015 in Engeland de groep FourHymn. Vier goed ogende jonge heilssoldaten die met hun zang en optredens het Woord van God bij de mensen willen brengen. Nick, Nathanael, Joe en Karl komen alle vier uit korps Regent Hall en de naam van de groep geeft aan hoe zij hun in het leven staan: alle eer aan God! Inmiddels hebben zij opgetreden in de Royal Albert Hall, zijn ze in Noorwegen geweest en hebben ze samengewerkt met musicalster Lee Mead in zijn Kerstshow in een van de bekende Westend theaters in Londen. Een cd kon niet uitblijven en in 2016 verscheen hun eerste album 'This is amzing grace' en aan een nieuw album wordt hard gewerkt.

Met deze informatie wordt alle twijfel om u wel of niet op te geven voor het Zangersweekend natuurlijk direct weggenomen: dit wilt u niet missen!!!

Het enige wat u nu nog wilt weten is: Hoe geef ik mij op? Wanneer is het? En wat kost het?
Dat is eenvoudig te beantwoorden: Het Zangersweeekend is op zaterdag 8 en zondag 9 september en kost 80 euro voor gasten die niet blijven overnachten en 120 euro voor gasten die wel een hotelkamer wensen. Opgeven kan via de website: www.legerdesheils.nl/zangersweekend.

Naast FourHymn zijn ook J-Unit Choir en de Amsterdam Staff Songsters aanwezig en kunt u natuurlijk kennismaken met veel nieuwe muziek om heerlijk samen te zingen!