Junior Camp 2022

Van 20 t/m 22 mei organiseren we weer een nieuwe editie van Junior Camp! Voor alle kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Tijdens Junior Camp wordt op een creatieve en speelse wijze aan discipelschap gewerkt en ontmoet je kinderen uit heel Nederland.

Junior Camp Poster

Thema

Op de poster zie je wat het thema is van dit jaar.
Dat zijn de hints waar je het mee moet gaan doen tot Junior Camp begint. We beloven je in ieder geval dat het weer super leuk gaat worden!

Datum

Junior Camp begint op vrijdagavond 20 mei. Je wordt die dag om 19:00 verwachten op het terrein van 50|50 Hotel Belmont. Op zondag 22 mei (rond 16:00) is Junior Camp afgelopen en kan je weer opgehaald worden. 

Programma

Vrijdag
Op de vrijdag kom je aan, gaan we je laten zien waar je het weekend gaat slapen en gaan we leuke spelletjes doen zodat je iedereen van Junior Camp leert kennen.

Zaterdag
De zaterdag zal de hele dag in het teken staan van het thema. Met een (interactieve) bijbelstudie, sport, verschillende games waarbij je zeker niet stil kan zitten en uiteraard een super toffe filmavond! 

Zondag
Op de zondag kan je zelf kiezen welke workshops je wilt gaan volgen. Welke dit zijn gaan we later nog bekend maken, maar het heeft allemaal te maken met het thema. 's Middags hebben we nog een leuke afsluiting en om 16:00 kan je dan weer opgehaald worden door je ouders/verzorgers. 

Kosten

De kosten voor Junior Camp zijn 80 euro per deelnemer. Dit bedrag hoeft pas uiterlijk voor aanvang van Junior Camp aan ons betaald te worden. 
Lukt het je niet om (op tijd) te betalen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar SAY@legerdesheils.nl. Dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen

Aftermovie 2021

Wil je weten hoe Junior Camp in 2021 er uit zag? Bekijk dan de video hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.