Junior Camp (OMGEBOEKT!)

YES! Junior Camp kon begin juni niet doorgaan, maar we geven niet op. Junior Camp is verplaatst naar het eerste weekend van september: 3-5 september 2021. Heb je nog vragen? Je mag altijd even mailen naar anne.roos@legerdesheils.nl

Voor de kids

Ben jij nieuwsgierig en vind je het leuk om nieuwe vrienden te leren kennen? Houd je van kamperen en vind je het leuk om spellen te spelen met andere kinderen? Dan is Junior Camp echt iets voor jou!

Dit jaar gaan we op zoek naar het licht! Het kan soms een beetje donker worden, maar we gaan ontdekken hoe we het licht dan weer kunnen vinden! En dat gaan we op een hele bijzondere manier ontdekken. Op vrijdagavond starten we namelijk met een theatervoorstelling over Fars.

"Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek. Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden?"

Tijdens het weekend gaan we net als Fars glibberen tijdens een echte blubbersmurrierun, ontdekken wie Paulus was, heel veel leuke spellen spelen, en God en elkaar beter leren kennen!

Voor de ouders/verzorgers/leiders

Junior Camp is een weekend vol plezier voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Tijdens het weekend is er tijd voor sport, spel, theater, gebed en Gods verhaal. Een weekend waar ieder kind zich veilig en geliefd mag voelen! Het weekend vindt plaats op het terrein van Hotel Belmont

Dit jaar hebben we een leuke extra! We starten het weekend met een theatervoorstelling over Fars. Bekijk voor meer informatie over Junior Camp de uitnodigingen: 

Info / Aanmelden

Wat: Junior Camp 2021
Wanneer: 3 t/m 5 september
Wie: Kinderen 7 t/m 12 jaar
Kosten: 80 euro p.p.

Had je je nog niet aangemeld voor Junior Camp in juni? Meld je dan aan via de aanmeldknop onderaan de pagina. Dit geldt voor zowel kinderen als leiders. 

Was je al wel aangemeld voor Junior Camp in juni, dan hoef je dit niet nog een keer te doen. We hebben jouw gegevens. Wél is het belangrijk dat je ons mailt om te laten weten of je nog steeds mee wilt in september. Wil of kun je niet mee? Laat dit ook even weten! Mail naar anne.roos@legerdesheils.nl 

In beide gevallen geldt: meld je aan (1. met de aanmeldknop of 2. per mail) vóór 1 augustus 2021. 

Leeftijd

Het kan natuurlijk zijn dat je net 13 bent geworden, terwijl je dat in juni nog niet was. In dat geval mag je dit jaar nog steeds mee! Let op: dit geldt dus alleen voor kinderen die in juni nog wel 12 jaar waren. 
Het kan ook zijn dat je in juni nog geen 7 jaar was, maar nu (of in september) wel. Ook dan heb je geluk! Dan mag je ook gezellig mee. 
Twijfel je of je wel of niet mee kunt? Stuur ons even een mailtje. 

Betalen

Wanneer je je aanmeldt voor Junior Camp hoef je nog niet direct te betalen. Dit geldt zowel voor iedereen die zich al had aangemeld als voor iedereen die zich nu nog gaat aanmelden. Zodra alle aanmeldingen binnen zijn voor 1 augustus, ontvangen jullie van ons een mail waarin staat hoe je kunt betalen. De betaling dient dan te worden voldaan voor 16 augustus.

Corona

We hopen dat we in september "normaal" op kamp kunnen. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen die er op dat moment gelden. Mocht dit nodig zijn ontvang je hier nog meer informatie over. 

Heb je nog vragen? Mail gerust naar anne.roos@legerdesheils.nl

Junior Camp 2021