Zonnepanelen voor Trainingsinstituut in Jamaica

Het Leger des Heils runt een Territoriaal Trainingsinstituut in het Caribisch Gebied waar kadetten worden opgeleid tot officieren. Het opleidingscentrum is gevestigd in Jamaica en is ontworpen om duurzaam, ecologisch en economisch rendabel te zijn. Om het duurzame karakter van het gebouw uit te breiden, worden zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. Het Leger des Heils Nederland biedt financiële steun aan het trainingsinstituut waardoor het Caribisch Gebied zelfvoorzienend wordt en elektriciteitskosten verminderen. Ook kan het grondgebied dan meer financiële ondersteuning bieden aan het opleiden van de kadetten. Tegelijkertijd is Het Leger des Heils door het trainingsinstituut het goede voorbeeld van duurzaamheid voor het hele gebied.

Trainingsinstituut
Het Leger des Heils runt een Territoriaal Trainingsinstituut in het Caribisch Gebied waar kadetten worden opgeleid tot officieren. Het opleidingscentrum is gevestigd in Jamaica en is ontworpen om duurzaam, ecologisch en economisch rendabel te zijn.
Op de compound staat een put waarin afval biologisch word afgebroken. Ook is er een ondergrondse watertank van bijna 900.000 liter die gebruikt wordt voor regenwateropvang, waardoor het college een drievoudige voorraad aan water heeft, die alleen chloorbehandeling nodig heeft.

Zonnepanelen
Om het duurzame karakter van het gebouw uit te breiden, worden zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. Het dak is al zo gebouwd dat de installatie van zonnepanelen mogelijk zou zijn door ze daar zonder verdere constructie op te zetten. Zonnepanelen zijn een grote financiële investering, en daarom zal het grondgebied de materialen in twee fases aanschaffen. Het Leger des Heils Nederland biedt financiële steun aan het trainingsinstituut om een ​​60-kVA raster zonnesysteem aan te schaffen dat elke maand 100% van de benodigde elektriciteit levert aan het instituut. Het Leger des Heils in Jamaica streeft ernaar een leider te zijn op het gebied van duurzaamheid. Door anderen te stimuleren bewust te worden van het milieu en zelfvoorziening kan Jamaica een schoner land worden met minder gebruik van fossiele brandstoffen en broeikasgassen.

Fasen
Dit project kent twee fasen. Ten eerste zullen de zonnepanelen energie leveren aan het opleidingsinstituut. In de tweede fase van het project zullen de panelen ook energie leveren aan de rest van de omgeving, dus ook de faciliteiten op de rest van de compound.
Hierdoor wordt het Caribisch Gebied zelfvoorzienend waardoor elektriciteitskosten verminderen, en het grondgebied meer financiële ondersteuning kan bieden aan het opleiden van de kadetten. Tegelijkertijd neemt Het Leger des Heils door het trainingsinstituut het goede voorbeeld van duurzaamheid voor het hele gebied.

Projectdetails

Uitvoering: Leger des Heils Caribisch Gebied
Locatie: Jamaica
Thema: capaciteitsopbouw
Doelgroep: Caribisch Territorium
Totale projectkosten: US$ 71.368
Gefinancierd door: Leger des Heils Nederland
Duur: 1 jaar
Status: actief