Doneren

Wilt u geven voor het internationale werk van het Leger des Heils? Dan kunt u online doneren, een machting afgeven, of een schenkingsovereenkomst opstellen.

Nieuwe machtigingen
Als je ons met een automatische incasso gaat steunen, ontvangt je van ons een bevestigingsbrief met de gemaakte afspraken. In deze brief vindt je ook het bijbehorende mandaatnummer, het incassant ID van het Leger des Heils, en de incassotermijn (wanneer het bedrag van je rekening wordt afgeschreven).

Gift zelf overmaken
Wanneer je een gift wilt overmaken voor een van de internationale projecten van het Leger des Heils, gebruik dan het IBAN nummer van de afdeling Internationale Ontwikkeling & Samenwerking (IOS) NL27 RABO 0119 6839 89. Wil je voor een specifiek project geven, vermeld dan de titel van het project in de overboeking.

Betaling terugdraaien
Mocht je van gedachten zijn veranderd en de betaling willen terugdraaien, dan is dit mogelijk binnen 8 weken via de bank. Je hoeft ons niet uit te leggen waarom je deze betaling wilt terugdraaien. Neem hiervoor contact op met jouw bank.

Machtiging aanpassen of stopzetten
Je kunt eenvoudig een machtiging aanpassen of stopzetten. Een enkel telefoontje naar onze donateursservice 036 – 539 81 34 of een e-mail aan fondsenwerving@legerdesheils.nl is voldoende. Je kunt dit ook online doen, via de betreffende link aan de rechterkant van deze pagina.