Veertigdagentijd

22-02-2021

De veertigdagentijd is begonnen. De periode van vasten en bezinning in voorbereiding op Pasen. In deze periode houdt het Leger des Heils een week van Self Denial. Letterlijk vertaald als: ‘jezelf iets ontzeggen’. Het is een manier van geld besparen op je eigen uitgaven, om te doneren aan het internationale werk van Leger des Heils. We doen dit omdat we geloven in de kracht van delen.

Self Denial
Even de achtergrond. Het internationale Leger des Heils bestaat uit meer dan 130 landen. De organisatie in het ene land heeft meer eigen inkomsten dan het andere. Om het mogelijk te maken dat élk land er kan zijn voor de allerarmsten en kan groeien in het werk en impact, ondersteunen alle landen elkaar. Onder andere via de jaarlijkse Week van Self Denial.

Hoe werkt Self Denial
Elk land geeft zijn eigen invulling aan het ophalen van geld. Maar in de basis is het project overal hetzelfde: we gaan niet collecteren bij anderen, maar we ontzeggen onszélf iets om dit met onze broeders en zusters te delen. Op de speciale website hieronder vindt u meer informatie en tips.

Meer informatie:
www.legerdesheils.nl/selfdenial

Direct doneren?

NL27 RABO 0119 6839 89
onder vermelding van Self Denial