Help 'Bij Bosshardt' Hoorn

Bij Bosshardt is een huiskamer in de buurt waar iedereen welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Op deze manier bestrijden we eenzaamheid en bieden we ondersteuning aan kwetsbare mensen aan de rand van de samenleving.

Opknapbeurt hard nodig

In 2015 opende ‘Bij Bosshardt’ Hoorn haar deuren. De ontmoetingsplek blijkt een succes want de buurthuiskamer wordt druk bezocht. Doordat steeds meer mensen de weg naar ‘Bij Bosshardt’ Hoorn weten te vinden, neemt ook de vraag naar activiteiten toe. Het faciliteren van die extra activiteiten blijkt nu een probleem door de verouderde spullen van de vestiging. 

Een paar jaar geleden zijn we gestart met minimale middelen. De meeste spullen konden we toen overnemen of zijn ons geschonken door derden. Na twee jaar dankbaar gebruik, zijn deze spullen toe aan vernieuwing.

Nieuwe vloerbedekking en huishoudelijke apparaten

Om onze bezoekers gastvrij te blijven ontvangen, is vervanging van de vloerbedekking noodzakelijk. Deze is versleten waardoor er veel stof vrij komt, dit zorgt voor een ongezond binnenklimaat. Ook ligt het gevaar voor struikelen op de loer doordat delen van de vloerbedekking loszitten of soms geheel ontbreken.

Daarnaast is (een deel van) de keukenapparatuur, de wasmachine en wasdroger sterk verouderd en dringend aan vervanging toe.

Helpt u mee?

Voor het vervangen van de vloerbedekking en apparatuur is in totaal €13.800 nodig. Helpt u 'Bij Bosshardt' Hoorn aan een gastvrij gebouw? Zo kunt u geven:

  • Maak hier uw gift over. Kies bij 'Mijn donatie wordt besteed aan': Project Hoorn
  • U kunt uw gift ook handmatig overmaken op rekeningnummer NL72RABO0707070171 o.v.v. Project Hoorn