Help als bedrijf

Uw bedrijf maakt het verschil voor kwetsbare mensen aan de rand van onze samenleving. Dat kan met een gift, door het delen van uw kennis of te investeren in ons talent. Hoe groot of klein uw aanbod ook is, elke gift draagt bij. We gaan graag samen op zoek naar de mogelijkheden.

Geef een gift

 • Geld doneren
  Financiële donaties zijn onmisbaar voor ons werk. Wilt u uw gift investeren in een speciaal project? We gaan graag samen met u opzoek naar een geschikt doel.
 • Goederen doneren
  Heeft uw bedrijf goederen over of wilt u ons goederen schenken? Het Leger des Heils werkt door het hele land, er zijn regelmatig projecten waar we dit goed kunnen gebruiken.

Deel uw denken of doen

Een andere waardevolle manier van bijdragen is door middel van een doenatie. Uw kennis delen of handen uit de mouwen steken. Dat kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan het verven van een locatie, salestraining geven aan vrijwilligers van onze kledingwinkels of strategisch meedenken bij nieuwe initiatieven.

Investeer in ons talent

Als bedrijf investeren in een product, een werknemer of een dienst met een bijzonder verhaal? Het Leger des Heils biedt bedrijven de mogelijkheid te investeren in de talenten van onze deelnemers. 

 • Investeer in onze producten
  Nieuw bedrijfsmeubilair of een kaasplank voor in het kerstpakket? Bij 50|50 Wood maken we handgemaakte woonaccessoires tot en met robuuste meubelstukken. Eigentijds, soms net even anders en eventueel geheel op maat. Uw bestelling helpt onze deelnemers aan werk. En werk helpt onze deelnemers aan een dagritme en het ontwikkelen van hun talenten. 

 • Investeer in onze mensen
  Een groot aantal van onze deelnemers werkt aan het herstel van het gewone leven. Daarvoor is een nuttige dagbesteding cruciaal. Gunt u onze deelnemers een leerzame werkervaring? We gaan graag met u in gesprek op zoek naar een kansrijke samenwerking.

 • Investeer in onze diensten
  Kan het groen van uw bedrijventerrein wel een beurt gebruiken? Heeft u een goed verzorgde lunch nodig? Of bent u op zoek naar een mooie plek om te vergaderen? Overweeg eens diensten af te nemen via ons 50|50 label. Deze manier van investeren, biedt onze deelnemers de kans te werken aan hun arbeidsreïntegratie én u steunt indirect financieel het Leger des Heils.