#IKZIEJOU

Kom speeddaten met het Leger des Heils

Amsterdam - Vandaag wordt in Amsterdam de Passion uitgevoerd en door de EO uitgezonden. Thema van de Passion dit jaar is #ikziejou. Het Leger des Heils is nauw betrokken bij de organisatie van deze Passion door mee te denken, te helpen met de processie, soep uit te delen op specifieke plekken langs de route en zélfs doordat een van onze medewerkers Soraya (GWCA) meezingt als één van de discipelen.
image

Het Leger des Heils maakt gebruik van de publiciteit rondom de Passion door een campagne rondom arbeidsmarktcommunicatie in te zetten. Hierbij laten we onze collega Soraya zien als deelnemer aan de Passion en vertelt zij over haar passie voor het werken bij het Leger des Heils.

Speeddates
De GWCA houdt vanaf vrijdag 6 april drie vrijdagochtenden achter elkaar professionele speeddates op het bedrijfsbureau om mensen enthousiast te maken om voor het Leger des Heils in Amsterdam te werken. Een aantal collega's van verschillende afdelingen zullen dan vertellen over wat werken bij het Leger des Heils inhoudt en wat hen drijft om hier te werken.

Lijkt het jou leuk om bij het Leger des Heils te werken, maar kun je je er nog niet veel bij voorstellen wat dat inhoudt? Kom dan zeker langs bij de speeddates! We vragen je of je je cv mee wilt nemen.

Data: vrijdag 6, 13 en 20 april van 10.00-13.00 uur
Locatie: Rode Kruisstraat 24 Amsterdam

Wil je alvast kijken welke actuele vacatures er zijn, ga dan naar onze vernieuwde website: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl

Lees hier meer over de passies van Soraya