Eten & Drinken

Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat er voldoende eten en drinken is. Veelal zijn het de dak- en thuislozen die verlegen zitten om eten en drinken. Maar ook andere mensen kunnen af en toe om een maaltijd verlegen zitten. Bij onderstaande afdelingen kunt u aankloppen voor koffie of thee en een maaltijd.

Huiskamer van de buurt

Bij Bosshardt

Onder de naam Bij Bosshardt heeft het Leger des Heils meerdere ontmoetingsplekken. Hier is iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom. U kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten.
Meer over Huiskamer van de buurt

Nachtopvang

Van de Straat

Dak- en thuisloze mensen kunnen ’s avonds en nachts terecht bij Van de Straat voor een praatje, een warme maaltijd en diverse andere faciliteiten. Er is koffie en een computer met internet en veelal de mogelijkheid om een arts te zien of iemand van de sociale dienst.
Meer over Nachtopvang

Soepbus

Veldwerk

Op sommige plaatsen in het land rijdt de soepbus om dak- en thuisloze mensen te voorzien van een warme kop soep en een broodje. De soepbus is onderdeel van Veldwerk.
Meer over Soepbus

Hier en Nu

Dagopvang

Dak- en thuisloze mensen kunnen overdag terecht bij Hier en Nu voor een praatje, een kop koffie, soep met brood en diverse andere faciliteiten. Er is warmte en gezelligheid en contact tussen bezoekers en hulpverleners.
Meer over Hier en Nu