Gelooft u ook in mensen zoals Bart

Help mee

Maak kennis met Bart. Bart had samen met zijn vrouw een restaurant. Na het overlijden van zijn vrouw runde Bart hun zaak alleen. Dat ging goed, tot Bart in zijn huis met geweld werd overvallen. Bart gelooft niet meer dat de wereld te vertrouwen is, maar wij geloven in Bart! U ook?

Het Leger des Heils heeft door het hele land ontmoetingsplekken in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. Maar samen komen we er wel!

Helpt u mee?

Maak kennis met Marloes

Maak kennis met Marloes. Zij steunt haar man door dik en dun bij de start van zijn bedrijf. Tot ze ontdekt dat hij een affaire heeft. En terwijl hij met zijn vriendin naar het buitenland vertrekt, moet zij de eindjes aan elkaar knopen. Marloes gelooft niet dat ze hier ooit nog uitkomt. Maar wij geloven in Marloes. Daarom helpen we met bijvoorbeeld opleiding en werk. Door een baan krijgen mensen als Marloes weer zin in het leven en kunnen zij hun gezin onderhouden.