50|50 Food (catering)

Love food love people - Gezonde lunch in een plezierige omgeving

50|50 FOOD staat voor gezond, gezellig en lekker eten en drinken. Op een leuke en ontspannen manier lunchen is een belangrijk onderdeel van de werkdag. 50|50 FOOD is een plezierige omgeving met een professioneel opgeleid en gastvrij cateringteam.

Van lunch tot maaltijden

50|50 FOOD exploiteert het bedrijfsrestaurant van het hoofdkwartier van het Leger des Heils in Almere. Tevens verzorgen wij diverse cateringservices voor bedrijven.

Zoekt u een medewerker met ervaring in de catering?
Door onze professionele werkbegeleiding en klantgerichte manier van werken kunnen wij breed geschoolde medewerkers leveren binnen de catering. Voor meer informatie neemt u contact op met Thijmen Gijsbertsen, tel: 06 3073 9828 of e-mail: thijmen.gijsbertsen@legerdesheils.nl.

Deelnemen aan ons leerwerktraject

Door de verscheidende activiteiten bieden wij op hoogwaardige basis een leerwerktraject aan voor mensen die graag werkzaam willen zijn in de catering/ horeca. Alle facetten van het cateringvak worden aan je uitgelegd en aangeleerd. Hierbij moet je denken aan vergaderservice, partycatering en hospitalityservices. De locatie waar gewerkt wordt heeft een open keuken, waardoor je iedere dag in contact staat met de gasten.

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding met als doelscholin of een betaalde baan? Meld je dan via je begeleider aan bij ons 50|50 Workcenter via 06 1315 4996. Daar wordt samen met jou gekeken waar jij het beste op je plek bent

.