Dansers

Leden van Custom Made

Een dansgroep ben je niet alleen, dat ben je samen! Hier stellen wij ons aan u voor.
image

Anne

Al van jongs af aan ben ik bezig met dansen en het is ook mijn grootste droom om van dansen mijn beroep te maken. Deze droom komt steeds dichterbij want vanaf september 2018 studeer ik 'Docent Dans' op Codarts in Rotterdam. Custom Made is voor mij de perfecte manier om mijn passie voor dans en mijn passie voor God en het geloof te combineren. Ik haal er ook nog enorm veel plezier uit met de ontzettend leuke groep die we samen vormen!

Sinds: augustus 2014

Elyne

Al van jongs af aan dans ik. Zo heb ik 15 jaar showjazz, tap, ballet en modern gedanst. Nu dans ik inmiddels al meer dan een jaar bij Custom Made.  Ik ben dankbaar dat ik met deze meiden mag dansen want het zijn stuk voor stuk lieve schatten waar ik mij fijn bij voel. We kunnen lief en leed met elkaar delen en we zijn er voor elkaar.

Sinds: maart 2017

Marije

Naast dans is theater, waarbij ik dans mag combineren met zang en acteren, mijn grootste passie. Ik vind dit super leuk om te doen en hoop hierin nog te kunnen groeien.  Het dansen bij Custom Made betekent voor mij dat ik mensen van God kan vertellen door een van mijn grootste passies.

Sinds: augustus 2014 

Mariska

Oprichtster en leider van Custom Made

Dans zit in mijn bloed. Toen ik nog een klein meisje was danste ik al. Na mijn ervaring als danser heb ik ook verschillende jaren les gegeven. Voor het European Youth Festival (EYE) in 2014 heb ik een aantal meiden gevraagd of ze mee wilden doen aan een dans op het evenement. Na EYE besloten wij om een dansgroep te blijven en sindsdien is Custom Made de nationale dansgroep van het Leger des Heils.

Sinds: augustus 2014 

Natalie

Toen ik 4 jaar oud was begon ik met dansen. Ik heb jarenlang op ballet gezeten en de afgelopen jaren ook op jazzdance.   Naast mijn grote passie voor dans, heb ik nog een grote passie namelijk: het geloof. Ik vind het heel tof dat ik deze twee dingen kan combineren. Ik ervaar echt dat God mij het talent voor dans en contact met mensen heeft gegeven. Als ik dans ervaar ik Hem dan ook erg dichtbij en aanbid ik Hem. Dat ik deze twee passies kan combineren bij Custom Made is mij erg waardevol, net als het onderlinge contact die ik met de meiden heb.

Sinds: augustus 2014 

Mirjam

Ik heb heel lang gedanst bij een dansschool maar doordat ik verhuisd ben dans ik nu minder. In de loop der jaren heb  ik geleerd dat het bij dans niet om de pasjes gaat, maar om de emotie en het gevoel die erbij komt kijken.  Naast dat ik het heel leuk vind om bij Custom Made dansen, zijn het ook vriendinnen geworden! We zijn er voor elkaar, in goede en in slechte momenten.

Sinds: augustus 2014 

Rozemarijn

Ik ben altijd al bezig geweest met muziek, zingen, dansen en toneelspelen. Ik wilde heel graag bij Custom Made maar ik was nog te jong. Toen ik de mogelijkheid kreeg om met Custom Made mee te dansen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Nu kan ik mijn talent van God met andere mensen delen. Ik voel me erg goed in de groep, de meiden hebben me gelijk thuis laten voelen.

Sinds: februari 2018