Dansers

Leden van Custom Made

Anne

Al van jongs af aan ben ik bezig met dansen en het is ook mijn grootste droom om van dansen mijn beroep te maken. Deze droom komt steeds dichterbij want vanaf september 2018 studeer ik 'Docent Dans' op Codarts in Rotterdam. Custom Made is voor mij de perfecte manier om mijn passie voor dans en mijn passie voor God en het geloof te combineren. Ik haal er ook nog enorm veel plezier uit met de ontzettend leuke groep die we samen vormen!

Sinds: augustus 2014

Dominique

Ik zit al vanaf groep 3 op dansen. Daar ben ik super blij mee omdat ik mijzelf daarin goed kwijt kan. Maar dans is niet het enige wat ik doe. Want ik zit ook op muziek. Dus op zich kan je wel zeggen dat ik een muzikaal meisje ben. Ik ben blij dat ik bij Custom Made zit want nu kan ik aan iedereen het woord van God verspreiden door het dansen voor hem. En ik hoop God, mij en de andere meiden van Custom Made, helpt om ons te steunen bij het dansen. En dat hij ervoor zorgt dat hij iedereen kan laten genieten van het dansen.

Sinds: januari 2019

Elyne

Al van jongs af aan dans ik. Zo heb ik 15 jaar showjazz, tap, ballet en modern gedanst. Nu dans ik inmiddels al meer dan een jaar bij Custom Made.  Ik ben dankbaar dat ik met deze meiden mag dansen want het zijn stuk voor stuk lieve schatten waar ik mij fijn bij voel. We kunnen lief en leed met elkaar delen en we zijn er voor elkaar.

Sinds: maart 2017

Marije

Naast dans is theater, waarbij ik dans mag combineren met zang en acteren, mijn grootste passie. Ik vind dit super leuk om te doen en hoop hierin nog te kunnen groeien. Het dansen bij Custom Made betekent voor mij dat ik mensen van God kan vertellen door een van mijn grootste passies.

Sinds: augustus 2014

Natalie

Toen ik 4 jaar oud was begon ik met dansen. Ik heb jarenlang op ballet gezeten en de afgelopen jaren ook op jazzdance. Naast mijn grote passie voor dans, heb ik nog een grote passie namelijk: het geloof. Ik vind het heel tof dat ik deze twee dingen kan combineren. Ik ervaar echt dat God mij het talent voor dans en contact met mensen heeft gegeven. Als ik dans ervaar ik Hem dan ook erg dichtbij en aanbid ik Hem. Dat ik deze twee passies kan combineren bij Custom Made is mij erg waardevol, net als het onderlinge contact die ik met de meiden heb.

Sinds: augustus 2014

Chiara

Ik dans sinds mijn vierde en het is altijd een belangrijk gedeelte van mijn leven geweest. Mezelf uiten via dans vind ik fijn om te doen. Via Custom Made kan ik mensen laten zien dat iedereen met zijn grootste hobby God kan eren.

Sinds: januari 2019

Eliza

Sinds ik 6 jaar ben doe ik al aan klassiek ballet. Door nu bij Custom Made te dansen kan ik nog veel meer types dans ontdekken en leren beheersen. Dansen op muziek is een heerlijk gevoel en om dat met z'n allen te mogen ervaren is geweldig. De meiden van Custom Made zijn super gezellig en leuk, wat het natuurlijk allemaal nog leuker maakt!

Sinds: januari 2019

Lisanne

Ik ben op dansen gegaan toen ik 7 jaar was. Sinds een jaar ben ik het steeds serieuzer gaan nemen. Ik kan mijn gevoel erin kwijt en ik vind het heel fijn om mijn geloof door middel van dans te uiten. Ik geloof dat God mij wilt gebruiken om te laten zien hoe fijn het is om te leven met God aan je zij.

Sinds: januari 2019

Mariska

Oprichtster en leider van Custom Made

Dans zit in mijn bloed. Toen ik nog een klein meisje was danste ik al. Na mijn ervaring als danser heb ik ook verschillende jaren les gegeven. Voor het European Youth Festival (EYE) in 2014 heb ik een aantal meiden gevraagd of ze mee wilden doen aan een dans op het evenement. Na EYE besloten wij om een dansgroep te blijven en sindsdien is Custom Made de nationale dansgroep van het Leger des Heils.

Sinds: augustus 2014

Rozemarijn

Ik ben altijd al bezig geweest met muziek, zingen, dansen en toneelspelen. Ik wilde heel graag bij Custom Made maar ik was nog te jong. Toen ik de mogelijkheid kreeg om met Custom Made mee te dansen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Nu kan ik mijn talent van God met andere mensen delen. Ik voel me erg goed in de groep, de meiden hebben me gelijk thuis laten voelen.

Sinds: februari 2018