SAY Festival 2018

22-11-2018

Zaterdag was het SAY Festival! 19 deelnemers, waarvan de jongste 6 en de oudste 22 jaar was, namen deel aan de workshops dance. Wij als Custom Made mochten deze dag verzorgen.

We begonnen met een repetitie met de hele groep waarbij we iedereen leerde kennen door een namenspelletje, gevolgd door een warming-up en stretch. Daarna hebben we een begin gemaakt aan het gezamenlijke gedeelte van de choreografie.
Na de goed verzorgde lunch en Bijbelstudie stonden er nog twee repetities op het programma. Door de grote groep deelnemers hebben wij de groep in tweeën gesplitst. Iedere groep werkte aan zijn eigen gedeelte van de choreografie.

Na het doorlopen van de dans en de plaatsing in de zaal was er na het diner een Praise & Worship avond. Alle workshops hadden een bijdrage aan deze avond. Theatre had twee toneelstukjes, Modern Music, Choir, Brass & Brass Class lieten horen wat ze die dag geoefend hadden. Dance liet natuurlijk de choreografie zien waar ze die dag druk op gestudeerd hadden. Deze kun je hier zien!

Het was een leuke, gezellige en geslaagde dag! Een dag met een gouden randje.

Wij zijn trots op onze deelnemers!