Custom Made bij Bij Bosshardt Noordkaap

13-10-2018

Zaterdag 13 oktober mocht Custom Made aanwezig zijn op het buurtfeest van BijBosshardt Amsterdam Noordkaap. Vanaf vroeg waren er vrijwilligers en sponsoren actief om deze dag mogelijk te maken. Om 11 uur barstte het feest los en kwamen de eerste deelnemers op de activiteiten af. Er was schmink en graffiti, je kon cake versieren en op een springkussen. Er werden pannenkoeken en popcorn gegeten maar… er werd ook gedanst met Custom Made.

Tijdens het studieweekend begin dit jaar, hebben wij, als Custom Made, in onze visie vast gelegd dat wij meer willen dan alleen entertainen. We willen ook iets doen voor de mensen in en buiten de samenleving. Eerder dit jaar hebben wij al een workshop mogen geven bij een Zij-aan-Zij locatie van het Leger des Heils. Nu mochten wij onze talenten in zetten tijdens het buurtfeest in Amsterdam.

Niemand kon ons van tevoren vertellen wat we ongeveer konden verwachten. De initiatiefnemers van het buurfeest konden niet inschatten of de bewoners van Noordkaap en de buurtbewoners, open zouden staan voor een activiteit zoals een buurtfeest.

We mogen terugkijken op een geslaagde dag! Veel kinderen kwamen met hun ouders op de activiteiten af. Ruim 50 kinderen hebben meegedaan aan de dansactiviteiten die wij hebben aangeboden. Stopdans, stoelendans, dierentuindans… verschillende spellen/activiteiten waarbij muziek en beweging gecombineerd worden, passeerde die dag. Wij hebben ook een aantal van onze dansen mogen laten zien waarbij niet alleen jong, maar ook oud kwam kijken. 

Hoe leuk wij het ook vinden om zelf te dansen en te performen, hoe meer wij genieten van de activiteiten met mensen en/of kinderen. De interactie met de kinderen, het contact met ouders, buurtbewoners en bewoners van Noordkaap zorgde voor een glimlach op ons gezicht. 
Wetende dat de gezinnen in en rondom de omgeving van BijBosshardt Amsterdam Noordkaap vaak te maken hebben met verschillende problemen, was het extra waardevol om de fijne en relaxte sfeer te ervaren en lachende gezichten te zien. Geluk is de talenten die je van God gekregen hebt, inzetten voor Zijn koninkrijk. En dat hebben wij gedaan!