A Gospel Celebration met Trinity

The craftsmen of heavenly parties

Een muzikale avond met de Amsterdam Staff Band en Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils. Speciale gasten tijdens dit concert is de bekende band Trinity! Zoals zij zelf zeggen: 'We’re proud to call ourselves craftsmen of heavenly parties and we’re good at making people’s feet move.'
image

Zaterdag 15 juni treden in het Levend Water in Almere de Amsterdam Staff Band en Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils op samen met de band Trinity! Een heerlijke combinatie van verschillende muziekstijlen. Dat wordt gegarandeerd een feestelijke avond. Samen met de Amsterdam Staff Band kunt u ook luisteren naar de Nationale Jeugd Brassband van het Leger des Heils. 

image

Trinity

De broers Elbert, Nick en Johan Smelt vormden in 2003 samen met hun vriend Bert Vos de Band Trinity. Hun muziek wordt gekenmerkt door een unieke mix van Zuid Amerikaanse en Ierse volksmuziek gecombineerd met Afrikaanse ritmes en stevige pop grooves. Inmiddels is de band enorm populair en zijn ze te zien op de grote festivals en touren ze in binnen- en buitenland. Leadzanger Elbert (arts van beroep) heeft ook lange tijd gezongen bij Sela en presenteert het medische jeugdtelevisieprogramma Topdoks. Dat de muziek van Trinity zich prima laat combineren met de traditionele Leger des Heils brassmuziek was afgelopen Kerst te zien bij het EVA Amazing Grace event dat door de Evangelische Omroep op televisie werd uitgezonden. De Gospel Celebration wordt met recht een feest in de aanwezigheid van Trinity!

image

Amsterdam Staff Band

De Amsterdam Staff Band (ASB) van het Leger des Heils in Nederland, werd in 1962 opgericht. De Band bestaat uit topmuzikanten vanuit het hele land, die allemaal actief zijn in een lokaal Leger des Heils korps (kerk). Maandelijks reist de ASB het land door om op verschillende locaties van het Leger des Heils concerten te geven en samenkomsten te begeleiden. Ook maakt de Band geregeld tours naar het buitenland, waarbij landen als Noorwegen, Zweden, Finland, Groot-Brittanië, Canada en de Verenigde Staten worden bezocht. De band is net terug van een tour rondom New York. De ASB staat op dit moment onder leiding van dirigent Olaf Ritman.
GA NAAR DE WEBSITE

image

Amsterdam Staff Songsters

De Amsterdam Staff Songsters is het nationale koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen. Het koor maakte vorig jaar een grote tour door HongKong en Indonesië en ze komen net terug uit Engeland waar zij de hoofdgast waren tijdens Symphony Sounds! Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft.
GA NAAR DE WEBSITE