Brassweekend

28-09-2019 , 50|50 Hotel Belmont

50|50 Hotel Belmont Onbekend

Dit jaar vindt in Ede het Brassweekend plaats. Dit weekend is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om een brass instrument of slagwerk te spelen. Tijdens dit weekend wordt er nieuwe muziek ingestudeerd en is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Speciale gast tijdens dit weekend is Derick Kane! Derick is begenadigd euphonium speler van de International Staff Band van het Leger des Heils.

Derick Kane

Derick Kane is geboren in Hamilton in Schotland. In 1976 kwam hij bij de International Staff Band als principel euphonium. Een plek die hij tot dit voorjaar innam. Derick is een veel gevraagd solist over de hele wereld. De eerste solo die hij samen met de International Staff Band speelde was Song of the Brother. In 1991 ontving Derick de 'Euphonium player of the year' award van het British Bandsman magazine.

Derick werkt bij het Leger des Heils op de afdeling Music Ministries. Waar hij zich bezich houdt met training en ontwikkeling. Zijn muzikale opleiding kreeg hij aan het beroemde King's College in Londen. In zijn korps (kerk van het Leger des Heils) Bexleyheath is hij dirigent van het muziekkorps.

Informatie en Tickets

Meer informatie en tickets vind je op onze speciale Brassweekend pagina.