Gospel Celebration met Trinity

15-06-2019 , ALMERE

ALMERE Onbekend

Een feestelijke avond vol muzikale beleving! Op zaterdag 15 juni organiseert het Leger des Heils a Gospel Celebration: een avond voor iedereen die van muziek houdt. Speciale gast: Trinity!

Zaterdag 15 juni treden in het Levend Water in Almere de Amsterdam Staff Band en Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils op samen met de band Trinity! Een heerlijke combinatie van verschillende muziekstijlen. Dat wordt gegarandeerd een feestelijke avond. Samen met de Amsterdam Staff Band kunt u ook luisteren naar de Nationale Jeugd Brassband van het Leger des Heils. 

De broers Elbert, Nick en Johan Smelt vormden in 2003 samen met hun vriend Bert Vos de Band Trinity. Hun muziek wordt gekenmerkt door een unieke mix van Zuid Amerikaanse en Ierse volksmuziek gecombineerd met Afrikaanse ritmes en stevige pop grooves. Inmiddels is de band enorm populair en zijn ze te zien op de grote festivals en touren ze in binnen- en buitenland. Leadzanger Elbert (arts van beroep) heeft ook lange tijd gezongen bij Sela en presenteert het medische jeugdtelevisieprogramma Topdoks. Dat de muziek van Trinity zich prima laat combineren met de traditionele Leger des Heils brassmuziek was afgelopen Kerst te zien bij het EVA Amazing Grace event dat door de Evangelische Omroep op televisie werd uitgezonden. De Gospel Celebration wordt met recht een feest in de aanwezigheid van Trinity!

A Gospel Celebration met Trinity

20:00 - 22:00

Toegang: 10 euro


Levend Water, Parkwijklaan 44 ALMERE

Meer informatie

Tickets kopen