Premier Brass

30-03-2019 , Surhuisterveen

Surhuisterveen Onbekend

Op zaterdag 30 maart 2019 vindt de volgende editie van Premier Brass plaats in het kerkgebouw‘DeLantearne’ te Surhuisterveen. Sinds 2002 is Premier Brass een geliefd concert op de agenda van brassliefhebbers; een jaarlijks terugkerend evenement waar de Amsterdam Staff Band van het Leger des Heils samen met een gerenommeerde brassband en een gastsolist het podium betreedt. Dit jaar zijn dat Brassband De Bazuin uit Oenkerk en cornetsolist Richard Marshall.

Premier Brass 2019

Zaterdag 30 maart
Aanvang 19:30 uur

Het eerste Premier Brass-concert van de Amsterdam Staff Band vond plaats in 2002 met Brassband Rijnmond. Deze samenwerking met een brass band buiten het Leger des Heils beviel uitstekend en zo werd een reeks van Premier Brass-concerten georganiseerd met o.a. Brassband De Waldsang, Brassband Schoonhoven, Soli Brass, Altena Brass en Amsterdam Brass. Solisten die deelnamen aan Premier Brass waren o.a. Steven Mead(2014),Brandt Attema(2015),Ilja Reijngoud(2016),Owen Farr(2017)en Katrina Marzella(2018).Van deze Premier Brass concerten zijn diverse live-cd's verkrijgbaar.

Line-up 2019

De Amsterdam Staff Band is trots op de line-up voor 2019! Dit jaar zijn dat, naast de Amsterdam Staff Band zelf, Brassband De Bazuin Oenkerk en Richard Marshall, cornetsolist van de wereldberoemde Black Dyke Band. In een afwisselend programma zullen deze gasten zorgen voor een memorabele avond.

Meer informatie via de webpage