Zangersweekend

08-09-2018 , 50|50 Hotel Belmont

50|50 Hotel Belmont Onbekend

Zangersweekend

Dit jaar vindt in Lunteren het Zangersweekend plaats. Dit weekend is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om met een koor te zingen. Tijdens dit weekend wordt er nieuwe muziek ingestudeerd en is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Iedereen die het leuk vindt om te zingen is van harte welkom.

FourHymn

FourHymn is een kwartet van vier jonge heilssoldaten van het Leger des Heils dat in 2015 is ontstaan. Oorspronkelijk zouden zij slechts één optreden verzorgen. Maar de reacties op dat optreden waren zo overweldigend en kregen de jongens verschillende uitnodigingen vanuit heel Engeland dat ze besloten om door te gaan met de groep.

De vier heilssoldaten komen allemaal uit Londen en gebruiken de muziek om te getuigen van hun geloof in Jezus Christus. Nick, Nathanael, Joe en Karl gaan alle vier naar het Regent Hall korps van het Leger des Heils. Sinds de start hebben zij opgetreden in de Royal Albert Hall, Harrogate International Centre en tijdens verschillende congressen. Vorig jaar maakte de groep hun debuuttour naar Noorwegen. Hun eerste album kwam in november van 2016 met de titel 'This is Amazing Grace' en kreeg lovende kritieken. Het tweede studioalbum staat gepland voor november van dit jaar. FourHymn trad vorig jaar op met musicalster Lee Mead tijdens zijn jaarlijkse Kerstshow in het Harold Pinter theater in het Londense West-end.

FourHymn wil laten zien dat Christelijke geloof, leuk, relevant en inspirerend is!

Meer informatie en aanmelden