A Gospel Celebration (UITVERKOCHT)

Ter gelegenheid van het afscheid van Commissioners Hans en Marja van Vliet

Een feestelijke avond vol muzikale beleving! Op zaterdag 23 juni organiseert het Leger des Heils A Gospel Celebration: een avond voor iedereen die van muziek houdt. Speciaal ter gelegenheid van het afscheid van Commissioners Hans en Marja van Vliet de territoriaal leiders van het Leger des Heils in Nederland, Tsjechië en Slowakije.
image

Alle leeftijden

Tijdens A Gospel Celebration treden groepen van alle leeftijden op: de Amsterdam Staff Songsters, Amsterdam Staff Band, Nationale Jeugd Brassband en ons landelijke dansteam Custom Made. Stuk voor stuk acts van enthousiaste creatievelingen die er alles aan doen om van A Gospel Celebration één groot feest te maken.

Muziek = Leger des Heils

Het Leger des Heils en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door heel Nederland spelen en zingen groepen in kerken, korpszalen en op de straat. Tijdens A Gospel Celebration leveren alle landelijke muziekgroepen van het Leger des Heils een spetterende bijdrage.

Indrukwekkend

Er is een speciale rol weggelegd voor deelnemers van Leger des Heils-projecten. Zij krijgen een podium om weer vertrouwen te krijgen, hun talenten te ontwikkelen en weer te dromen over de toekomst. Verwacht fantastische en bovenal indrukwekkende acts van een bijzondere groep mensen.

image

Amsterdam Staff Band

De Amsterdam Staff Band (ASB) van het Leger des Heils in Nederland, werd in 1962 opgericht. De Band bestaat uit topmuzikanten vanuit het hele land, die allemaal actief zijn in een lokaal Leger des Heils korps (kerk). Maandelijks reist de ASB het land door om op verschillende locaties van het Leger des Heils concerten te geven en samenkomsten te begeleiden. Ook maakt de Band geregeld tours naar het buitenland, waarbij landen als Noorwegen, Zweden, Finland, Groot-Brittanië, Canada en de Verenigde Staten worden bezocht. De band is net terug van een tour rondom New York. De ASB staat op dit moment onder leiding van dirigent Olaf Ritman.
GA NAAR DE WEBSITE

image

Amsterdam Staff Songsters

De Amsterdam Staff Songsters is het nationale koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen. Het koor maakte vorig jaar een grote tour door HongKong en Indonesië en ze komen net terug uit Engeland waar zij de hoofdgast waren tijdens Symphony Sounds! Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft.
GA NAAR DE WEBSITE

De Schuilplaats

De Schuilplaats is gelegen op een goed bereikbare plek aan de rand van Ede. Je kan op verschillende manier het gebouw bereiken:

Auto – Kom je met de auto? Parkeren kan op de parkeerplaats van de Schuilplaats. 
Busvervoer – Lijn 107, uitstappen bij de halte ‘Boschlust’. Dan is het nog een aantal minuten lopen naar de Schuilplaats.

Gratis entree

Een avond vol muziek en feest, dat wil je niet missen! A Gospel Celebration vindt plaats in De Schuilplaats in Ede. Entree is gratis! Wel vindt er tijdens de avond een collecte plaats voor het werk van het Leger des Heils.