Tweede ReShare Store geopend

17-04-2015

Het Leger des Heils opent vandaag haar deuren van een eigentijdse, tweedehandskledingwinkel in Den Haag. De winkel, de ReShare Store, is gevestigd in een zijstraat van de Grote Markt (Paviljoensgracht 35 e.v.) in Den Haag en verkoopt kwalitatief goede tweedehands kleding voor een kleine prijs.

Simon Smedinga, directeur Leger des Heils ReShare: “We hebben in korte tijd het pand verbouwd naar een heel eigentijdse winkel, in een kansrijke wijk. Er wordt momenteel druk gesproken door de gemeente en bewoners over deze wijk, ik ben ervan overtuigd dat de ReShare Store bijdraagt aan die toekomstplannen. Bovenal geven we met deze winkel invulling aan onze missie om mensen te helpen.”

Kleding biedt kansen

Met kleding help je ouders en kinderen die in de kou staan. Het dient het milieu, omdat we grondstoffen hergebruiken. Tijdens openingstijden kunnen bezoekers ook kleding doneren in de winkel en zodoende bijdragen aan het goede doel. In het pand zal tevens een herstel-/naaiatelier met werkervaringsplaatsen worden gevestigd.

ReShare Store voor iedereen

De ReShare Store is een winkel met betaalbare kleding voor iedereen. Voor mensen met een smalle beurs of voor mensen die geven om het milieu of echt iets unieks wilt dragen. Door Campus Den Haag krijgt de stad steeds meer studenten, ook hen willen we graag bedienen. In de winkel wordt mannen-, vrouwen- en kinderkleding verkocht.

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00