Startbewijzen verkrijgbaar voor de Dam tot Damloop!

30-05-2014

Wij lopen voor  mensen die het zich niet kunnen veroorloven om met vakantie te gaan , voor mensen met een smalle beurs. Het is belangrijk dat vooral kinderen een dagje uit kunnen tijdens hun vakantie. Help ons om dit doel te bereiken door zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen. Laat je sponsoren door vrienden, familie, bekenden, relaties etc. Je vraagt het niet voor jezelf maar voor je medemens die het even nodig heeft.

Sta jij op zondag 21 september aan de start om 10 Engelse Mijl (ongeveer 16 kilometer) af te leggen? Durf jij het aan en ga jij deze monstertocht van Amsterdam naar Zaandam op je naam zetten, loop jij langs 250.000 dolenthousiaste toeschouwers? Doe dan mee met de Dam tot Damloop voor je medemens.

Maak nu je actie aan! Deze wordt actief als je zelf € 35,00 hebt gedoneerd als bijdrage voor de startkosten, dat is dan tevens je bewijs dat je een startbewijs hebt. Daarnaast ga je natuurlijk sponsors zoeken die jouw prestatie weten te waarderen en een kind minstens een dagje uit gunnen! Al voor €25,00 is het mogelijk dat één kind een dagje uit kan.

Vragen of opgeven? Mail naar damtotdamloop@legerdesheils.nl