Slachtoffers Nepal dichter bij wederopbouw dankzij hulp Leger des Heils

23-06-2015

Bijna twee maanden na de verwoestende aardbevingen in Nepal, kunnen diverse gezinnen weer beginnen met de wederopbouw van hun vernietigde woningen. Het Leger des Heils is begonnen met het uitdelen van duizend hoge kwaliteit tenten.

Met deze tenten kunnen de getroffen gezinnen zich weer vestigen op het land van hun verwoeste eigendommen, waardoor zij kunnen beginnen aan de wederopbouw daarvan. De tenten komen precies op tijd om beschutting te bieden tegen de hevige moessonregen die Nepal aandoet.

De hulpverlening van het Leger des Heils wordt nog altijd voortgezet.  Ondertussen is er al meer dan 100.000 kilo aan voedsel en duizenden liters water door het Leger des Heils uitgedeeld aan de bewoners van het getroffen gebied. Daarnaast zijn er ook talloze belangrijke hulpmiddelen zoals lampen, jerrycans en schoolmateriaal verstrekt.

“We maken een verschil in de levens van de mensen in Nepal,” zegt Kolonel Carol Telfer, teamleider van het Noodhulp team in Nepal. “Namens het team wil ik iedereen ter wereld bedanken voor de steun die jullie ons hebben gegeven om deze hulp mogelijk te maken.”

Lees meer over wat het Leger doet voor de slachtoffers in Nepal.

Doneren kan door te storten op:
NL27 RABO 0119 6839 89
t.n.v. Leger des Heils
o.v.v. Noodhulp