Ruud de Wild maakt uitzending met het Leger des Heils

13-12-2018

Het Radio 2-programma ‘De Wild in de Middag’ staat op donderdag 13 december volledig in het teken van dak- en thuislozenproblematiek. Samen met het Leger des Heils maakt Ruud de Wild van 16.00 tot 18.00 uur een liveshow in Amsterdam “waarin dak- en thuislozen een gezicht krijgen, waarin hun verhaal verteld wordt”.

Het programma ‘De Wild in de Middag en het Leger des Heils’ wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Goodwill Korpsgebouw op de Wallen in Amsterdam. Tijdens de uitzending wordt op verschillende momenten live geschakeld naar Leger des Heils-locaties in de buurt. Sidekicks Cielke Sijben en Tijs Maalderink verzorgen de items die plaatsvinden in het voormalige woonhuis van Majoor Bosshardt, dag- en nachtopvang de Gastenburgh en de kerstpot bij de Bijenkorf. Ook is er een interview met een medewerker van de Bijzondere Thuiszorg.

Novastar, bekend van nummers als ‘Wrong’ en ‘Because’, doet een nummer samen met Grace, een deelnemer van het Leger des Heils die vorig jaar schitterde tijdens het Kunst & Theatergala. Novastar sluit samen met muzikanten van het Leger des Heils de uitzending muzikaal af met: ‘Christmas is yet to come’, een speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd nummer. 

Terugluisteren kun je hier