Leger lanceert online Strijdkreet

04-09-2017

Strijdkreet is het magazine van het Leger des Heils. De term ‘sinds mensenheugenis’ is misschien wat overdreven, maar we zijn inmiddels aanbeland in jaargang 130. En daarmee behoren we tot de oudste bladen van Nederland.

Maar de tijden veranderen, en er wordt steeds minder van papier gelezen. Omdat we graag relevant en urgent blijven, maken we de onvermijdelijke stap: we gaan online. Vanaf 4 september is Strijdkreet een online magazine, waarin we laten zien wie God is en wat Zijn liefde betekent. Een magazine vol mooie, aangrijpende en troostende verhalen.

Een online magazine 'verschijnt' natuurlijk niet één keer per maand zoals een papieren tijdschrift. In de online Strijdkreet komen meerdere keren per week nieuwe verhalen, zowel in woord als in beeld. Mooie series, boeiende portretten, zinvolle thema's. 

Strijdkreet is na 130 jaar online! Heel veel plezier op dit nieuwe platform. Kijk rond, lees en luister. De verhalen zijn het meer dan waard. Want dat is - na al die jaren - nog altijd onveranderd. 

www.strijdkreet.nl