Internationaal Secretaris stuurt steunbetuiging naar Franse President

09-01-2015

Commissioner Birgitte Brekke-Clifton, de Internationaal Secretaris voor Europa van het Leger des Heils heeft namens het Leger des Heils een steunbetuiging gestuurd naar President Hollande naar aanleiding van het tragische schietincident in Parijs. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden van de terroristische aanval op het magazine Charlie Hebdo. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen die door deze tragedie is getroffen.

In de brief aan President François Hollande schrijft de commissioner:

Ik schrijf u deze brief op deze Nationale dag van Rouw in Frankrijk om onze gevoelens van afschuw en medeleven te laten weten. We tonen ons medeleven en condoleances aan alle betrokkenen.

Wees ervan verzekerd dat wij zullen denken en bidden voor iedereen die door deze tragedie is getroffen. Slachtoffers, collega’s, familie. Maar ook hulpverleners en u als overheid. Heilssoldaten en betrokkenen van het Leger des Heils participeren in momenten van herinnering, protest en gebed zoals die over heel Europa worden georganiseerd. Ook wil ik u laten weten dat u op elk moment een beroep kan doen op onze organisatie.

Temidden van deze crisis is het onze hoop dat u rust en vertrouwen kunt vinden in de wetenschap dat er zovelen in gebed denken aan alle betrokkenen.

Ik sluit af met de woorden van psalm 46: ‘Bij God zijn wij veilig. Hij helpt ons als we in nood zijn. We hoeven niet bang te zijn…’

Mag God u zegenen met wijsheid en onderscheidingsvermogen terwijl u leiding geeft aan uw land.