Informatie voor het bedrijfsleven

Op zoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel? Voor u een kans, voor hen een toekomst!

Het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils is een toonaangevende speler op de markt van arbeidsre-integratie, begeleid werken en activering. Wij leveren gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Dit doen wij onder meer door groepen en individuen effectief te activeren en te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Deelnemers die zich bij het Leger des Heils aanmelden, volgen - aan de hand van een werkplan - een traject bij een van onze werkbedrijven. Mensen leren een vak, doen arbeidsritme op en ontwikkelen zich op sociaal/relationeel gebied. Wij bieden u een kans op gekwalificeerd en gemotiveerd personeel en u biedt een toekomst voor mensen met een afstand tot het arbeidsproces.
image

MVO/SROI

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt de laatste jaren steeds belangrijker. Steeds meer organisaties willen niet alleen commercieel scoren, ze willen ook duidelijk meetbaar maatschappelijk rendement. Van betekenis zijn voor de samenleving. Oftewel Social Return On Investment (SROI). Ook de consument baseert zijn keuze voor een dienst of product niet meer alleen op basis van prijs en kwaliteit. De maatschappelijke bijdrage die een bedrijf levert, speelt een rol. Op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Door een enthousiaste deelnemer van 50|50 in loondienst te nemen, creëert u een win-win situatie. Uw arbeidsproductiviteit gaat omhoog en u draagt bij aan de MVO-doelstellingen van uw onderneming.

Re-integratie coach

Onze 50|50 Workcenters hebben een landelijke dekking. Ruim 20 re-integratie coaches leveren de juiste man of vrouw voor het werk dat nodig is.

Het Leger des Heils gaat voor een duurzame relatie met het bedrijfsleven: Wij stoppen niet als een deelnemer voor u gaat werken, maar blijven begeleiding op maat bieden, zodat de arbeidsproductiviteit hoog blijft.

Ook zijn wij op de hoogte van de gemeentelijke regelingen op het gebied van loonsubsidies en kunnen voor u maximaal voordeel organiseren.

Graag nodigen wij u uit om onze 50|50 bedrijven te bezoeken. U krijgt dan een goed beeld van wat wij doen en hoe wij deelnemers kunnen klaarstomen voor uw bedrijf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de re-integratie coach bij u in de regio:

Locaties:
Amsterdam
Den Haag
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Overijssel (regio Zwolle)
Overijssel (regio Enschede)
Rotterdam
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Hotel Belmont, Ede (GLD)