Informatie voor een opdrachtgever

Participeren in de samenleving

50|50 Re-integratie richt zich op de onderkant van de onderkant van de samenleving. De mensen uit deze doelgroep hebben vaak meerdere problemen en weten zich maar nauwelijks staande te houden binnen de geldende systemen. Participeren in de samenleving is dan ook lastig. Het Leger des Heils wil zich met 50|50 Re-integratie graag pro-actief opstellen en deze doelgroep begeleiden naar een duurzame plek in de samenleving.
image

Onze dienstverlening

Sociale activering en arbeidsmatige dagbesteding: Onze 50|50 leer/werkbedrijven zijn beschutte werkomgevingen waarin het echte bedrijfsleven zoveel mogelijk wordt gesimuleerd. Het opdoen van een werkritme, het aanleren van arbeidsvaardigheden en het leren van een vak zijn belangrijke uitgangspunten.

Re-integratie: Duurzaam participeren in de samenleving is ons uitgangspunt. Aan de hand van een 7-stappenplan begeleiden wij de deelnemers naar het maximaal haalbare op de participatieladder. Onze coaching is gericht op duurzame uitstroom naar werk, school of vrijwilligerswerk.

Resultaten

Door onze unieke werkwijze weten deelnemers loonwaarde te creëren. In de afgelopen jaren hebben wij vele deelnemers naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt mogen begeleiden. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken en de testimonials te lezen.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de re-integratie coach bij u in de regio:

Locaties:
Amsterdam
Den Haag
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Overijssel (regio Zwolle)
Overijssel (regio Enschede)
Rotterdam
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Hotel Belmont, Ede (GLD)