Samen vieren, 135 jaar Leger des Heils!

We zijn dankbaar dat we al vele jaren het verschil mogen maken! Dat deden we toen en doen we nog steeds. Daarom nodigen we jullie uit om dit samen te vieren! Wie neem jij mee? Kom samen naar het jubileumfeest op 11 juni 2022.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Een feest voor alle leeftijden

We vinden het belangrijk dat iedereen dit mee kan vieren, niemand uitgezonderd. We hebben voor onze viering dan ook een programma met activiteiten voor jong en oud.

Thema: Wij zullen strijden, zolang...

Al 135 jaar maken we in Nederland het verschil in de levens van mensen. Wij zullen strijden zolang dit nodig blijft. Tijdens ons jubileumfeest willen we hierbij stilstaan in vieringen en activiteiten. Benieuwd naar het verschil dat we in 135 jaar hebben gemaakt? Neem een kijkje in de geschiedenis van het Leger des Heils in onze fototerugblik.

Alle tickets voor het jubileumfeest en gala van 11 juni zijn uitverkocht!

Helaas kunnen er geen honden mee op het terrein.

Gala

Het jubileumgala is het spetterende slotstuk van ons jubileum. Het gala biedt een podium aan deelnemers van het Leger des Heils zodat hun talenten in de spotlights komen. De deelnemers worden in onze kunst en cultuurprogramma's uitgedaagd hun vaardigheden en talenten op dit gebied te ontwikkelen en vorm te geven. Tijdens het gala zullen deelnemers uit de verschillende regio's optreden, samen met artiesten waaronder Berget Lewis. De Together We're One Band o.l.v. van Henk Dijkstra zorgt voor de muzikale omlijsting en er treedt een gospelkoor op o.l.v. Diane Ranselaar. De presentatie van de avond is in handen van Bert van Leeuwen.

Het jubileumgala begint om 19.30 uur.
Zaaldeuren open om 18.45 uur

Openbaar vervoer of busvervoer vanuit de regio

Aanmelden voor het busvervoer is helaas niet meer mogelijk. Heeft u bustickets? Informatie over exacte opstaptijden en opstaplocaties volgen zo snel als mogelijk. Ook de opstaptijden voor de pendelbus vanaf Amsterdam CS en Station Zaandam worden hier op een later tijdstip getoond.

Alles op een rij

Thema: Wij zullen strijden, zolang...

Wanneer: 11 juni 2022, vanaf 12.00 uur

Waar: Taets Art and Event Park, Zaandam

Voor wie: Medewerkers, vrijwilligers, heilssoldaten, deelnemers, jongeren, kinderen en kleinkinderen, buren, vrienden...

Samen reizen: Gratis busvervoer vanuit alle regio’s en pendelvervoer vanaf Amsterdam CS en Station Zaandam.

Volledig verzorgd: Bij aankomst krijgt iedereen muntjes voor eten en drinken

Activiteiten voor alle leeftijden

Iedereen is welkom, daarom hebben we een middag- en avondprogramma waar voor jong en oud van alles te beleven is. Via onderstaande blokken vind je per leeftijdsgroep alle activiteiten op een rij!

Ontdek de activiteiten voor kinderen tot 10 jaar

Ontdek de activiteiten voor kinderen tot 10 jaar

Ontdek de activiteiten voor jongeren vanaf 10 jaar

Ontdek de activiteiten voor jongeren vanaf 10 jaar

Ontdek de activiteiten voor volwassenen

Ontdek de activiteiten voor volwassenen

Locatie: Taets Art and Event Park, Zaandam

Taets Art and Event Park is een unieke evenementenlocatie, gevestigd aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam. De locatie bestaat uit bijzondere rijksmonumenten en bevindt zich op het historische Hembrugterrein. Het maakt deel uit van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de Stelling van Amsterdam’ en is één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad. Deze spectaculaire locatie biedt zowel klassieke gebouwen aan het water, als rauw industrieel erfgoed en groene zones.